Stichting Molens Binnenmaas

Disclaimer

Stichting Molens Binnenmaas heeft de nodige zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen van deze website. Stichting Molens Binnenmaas kan echter niet instaan voor de juist- en volledigheid of voor de actualiteit van de op deze site beschikbare informatie. Stichting Molens Binnenmaas aanvaardt geen aansprakelijkheid.

De gebruiker dient er op bedacht te zijn dat deze informatie geregeld verandert. De gebruiker van de informatie is geheel zelf verantwoordelijk voor handelen op basis van de op of via de website beschikbare informatie.

Stichting Molens Binnenmaas aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan die het gevolg is van gebruik van de op de site beschikbare informatie (waaronder verwijzingen naar sites van derden) of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet - behoorlijk - functioneren van de site.


Website bezichtiging

Deze website is te bezichtigen met een van de volgende browsers: IE 7.0 of hoger / Firefox 6.0 of hoger / Safari & Netscape. Tevens raden wij u aan de Adobe Reader te downloaden voor het bekijken van .pdf documenten.


Ontwerp & realisatie

Concept en realisatie is uitgewerkt door Zita Advertising B.V. Voor meer informatie over de werking en/of achterliggende gedachten van de site kunt u eenvoudig contact opnemen via het contactformulier.